Grupi Balfin

Balkan Finance Investment Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon. Portofoli i investimeve të Grupit mund të kategorizohet në aktivitete për...  lexo më shumë

Fakte dhe Shifra

Grupi Balfin është grupi më i madh në Shqipëri. Mbi 3,000 persona punojnë në shoqëritë e Grupit tonë. Ne jemi të pranishëm në  Shqipëri, Austri, Maqedoni, Dubai, Kosovë, Greqi...lexo më shumë

Partneri Juaj

Grupi Balfin përfaqëson një partner të besueshëm dhe të vendosur në tregjet ku operon. Ai ofron një eksperiencë të gjerë dhe aktivitet në pjesën më të madhe të ekonomisë lexo më shumë

Search