Dhjetor 2017
CSR
Balfin Group “Babagjyshi” që bën realitet dëshirën e vogëlushit

Dëshira e vogëlushit është bërë realitet nga “Balfin Group”, i cili përmes nismës “Babagjyshi Sekret”, ka trokitur në derën e shtëpisë së Ariglenit...

Dhjetor 2017
CSR
Grupi Balfin mbështet familjet në zonat e përmbytura, me pajisje elektroshtëpiake dhe produkte ushqimore

Grupi Balfin i është përgjigjur thirrjes së Top Channel për të qenë pjesë e task forcës kordinuese të procesit të grumbullimit të ndihmave në nevojë të familjeve që u dëmtuan gjatë përmbytjeve të fundit në zona të ndryshme të Shqipërisë.

Dhjetor 2017
CSR
Grupi Balfin organizon aktivitet festiv për fëmijët e policëve të vrarë në krye të detyrës

Grupi Balfin nëpërmjet shoqërivë SPAR dhe JUMBO ka organizuar një festë mjaft argëtuese për fëmijët e policëve të vrarë, shoqëruar me plot dhurata për secilin prej tyre.

Dhjetor 2017
CSR
Dhurata për minatorët nga AlbChrome për festat e fundvitit

Në këtë sezon festash, minatorët e kompanisë AlbChrome, pjesë e Grupit Balfin, kanë patur një surprizë të këndshme...

Dhjetor 2017
NEWS
Markata e Lodrave në QTU!

Për here të parë në Shqipëri ndodh Markata e Lodrave, iniciativë e QTU për të rritur shpirtin e sipërmarrjes tek fëmijët.

Dhjetor 2017
NEWS
Dyqani i ri Neptun në qytetin e Belsh

Neptun, kompania lider në tregtimin e pajisjeve elektroshtepiake dhe të teknologjisë, zgjeron rrjetin e dyqaneve me një çelje të re.

Dhjetor 2017
NEWS
Grupi Balfin vijon bashkepunimin afatgjatë me “Fundjave Ndryshe”

Nënshkruhet marreveshja në mbështetje të familjeve në nevojë.

Dhjetor 2017
NEWS
JUMBO sërish përtej kufijve!

Në 4 Maj 2017 suksesi i JUMBO-s i tejkaloi kufijtë duke hapur dyqanin e pare në Sarajevë, në Bosnje Hercegovinë.

Nentor 2017
NEWS
Ulje deri në 50% në ditëlindjen e TEG!

TEG, qëndra më e vizituar në vend, festoi 6 vjetorin e hapjes.

Tetor 2017
NEWS
# Herself

Eventi rradhës së markëz portugese të aksesorëve Parfois, risjell edhe këtë vit konceptin ndryshe të eventeve.

Tetor 2017
NEWS
SPAR ju thotë “Tungjatjeta”, për një fëmijëri me dinjitet!

World Vision vijon prej muajit Korrik vijon programin “Tungjatjeta", program i cili gëzon mbështetjen e plotë të Grupit Balfin si partner strategjik.