Të Reja

Transparenca dhe raportet financiare, Grupi BALFIN një hap përpara

Blerina Daka – Drejtoreshë e Financave e Grupit BALFIN

Raportimi financiar i përvitshëm është një standard që Grupi BALFIN ka kohë që po e zbaton, por tashmë është një detyrim edhe ligjor. Në një intervistë shpjeguese, Drejtoresha e Financës dhe anëtarja e Bordit Drejtues të Grupit BALFIN, Blerina Daka, tregon mbi standardin që duhet të ndiqet në raportimin e arritjeve financiare të bizneseve në vend.

Lexo më shumë

Për herë të parë në Shqipëri një program i dedikuar për suksesin e studentëve

Kush mendon se të rinjtë janë pa iniciativë, pa ambicie, pa dëshirë për të punuar apo pa ide sipërmarrje e ka gabim. Në një nga studimet sociale më të fundit të realizuara në Ballkanin Perëndimor ka rezultuar që shumica e të rinjve janë kërkues, kanë më shumë ide të reja dhe kanë më shumë shpirt sipërmarrje se grupmoshat e tjera. Ashtu si edhe pritet, janë studentët kategoria që shfaq më shumë ambicie për një të nesërme më të mirë duke propozuar edhe ide dhe projekte që do të donin t’i realizonin dhe t’i materializonin.

Lexo më shumë

Edicioni 8 i BALFIN Volley / A do të thyhet hegjemonia Neptun-ACREM? Flasin protagonistët

BALFIN Volley, një kampionat i mirëfilltë volejbolli, është tashmë një traditë e Grupit BALFIN, konglomeratit të bizneseve me shtrirje në Shqipëri, Kosovë, Malin e Zi, Maqedoninë e Veriut, Bosnje dhe Hercegovinë, Holandë dhe Austri. Edicioni i tetë i kësaj veprimtarie gjithëpërfshirëse sapo ka ngritur siparin. I vetmi vit që nga themelimi kur u detyrua të ndalej, ishte viti i vjetshëm, për shkak të pandemisë dhe gjendjes së jashtëzakonshme të shpallur nga organet shtetërore.  

Lexo më shumë

Intervista në Turcomoney, Zv. Presidenti i BALFIN: Ja si e shohim të ardhmen në Ballkan

Në një intervistë të dhënë për revistën e mirënjohur ekonomike turke, Turcomoney, në specialen e saj kushtuar rajonit të Ballkanit Perëndimor, Zv. Presidenti i BALFIN Group, Steven Grunerud, ka bërë një bilanc të vitit të fundit dhe të impaktit që pandemia ka patur në sipërmarrje, ndërkohë që ka zbuluar edhe detaje të rëndësishme mbi investimet e ardhshme të Grupit si dhe mbi zhvillimet e tij të brendshme.

Lexo më shumë