Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Turizëm

Projektet me ambicioze të Grupit Balfin janë ato në fushën e turizmit. Grupin Balfin i është dedikuar investimeve në turizëm dhe në mënyrë të veçantë turizmit elitar dhe të luksit, duke u fokusuar në dy prej zonave më elitare në Shqipëri siç janë Gjiri i Lalzit në Durrës dhe Palasa në bregdetin e Vlorës.

Grupi Balfin synon që në të ardhmen të fokusohet më shumë në investime të reja për qëllime turistike dhe kryesisht elitare duke ofruar si në çdo fushë tjetër të sipërmarrjeve të tij cilësi, standarde ndërkombëtare, komoditet dhe siguri.